כבר בסגר הראשון זה התחיל. התחלתי להתנסות בכבושים.
מה לא כבשתי? כרוב, מלפפונים, לימון, כרובית, גזר.
העיקר שלא אכבוש רגשות.
אני לא בשלנית צמרת בכלל. ולא מרבה לבלות במטבח.
אבל הימים הארוכים בבית הביאו אותי להתנסויות חדשות.
ומאז מסגר לסגר אני משתפרת ויש אספקה שוטפת של כבושים
גם לחברים , לילדים ואפילו הנכדים הקטנים מתלהבים.
אז יוצא משהו טוב מכל הדבר הזה, נכון?


אבל….
עוד ועוד בסגר , אנחנו מבלים שעות רבות בבית והמקרר עובד שעות נוספות.
המטבח הפך להיות מקור לנחמה, פיצוי כמו גן ליצירתיות וביטוי עצמי.
וכל נושא האכילה ה"רגשית" תופס מקום בחוויה ובשיח שלנו.
איך אפשר גם בימים אלה לא להטביע את הרגשות שלנו באוכל?
איך להשאיר את האוכל כדלק לגוף וגם כחוויה שאפשר להנות ממנה
מבלי לאכול את הרגשות הלא נעימים
של חוסר האונים, אי הודאות , הבדידות, התסכול וכל השאר?
על זה עם רעיונות ממש מעשיים אני כתבתי
ומאקו פרסמו והמאמר זכה להיות ממש בעמוד הראשון מתנוסס ובולט
כי הנושא רלבנטי כמעט לכולנו.
אז הנה המאמר בלחיצה על הכפתור למטה
קורס מיינדפולנס דיגיטלי – לעשות שקט בראש" –
להפתת מתח נפשי, יציבות וצמיחה במצבי משבר וקשיים, בהירות, מיקוד ושיפר יחסים.
אצלך בבית, כל יום יגיע אליך שיעור ותרגול למייל
בלי לצאת מהבית ובלי תלות בקבוצה. בקצב שלך ובזמן שלך.
8 שיעורים + 8 הדרכות לתרגול + 7 שיעורי העשרה
תמיכה במייל ובקבוצה סגורה בפייסבוק
לחצו כאן לכל הפרטים
קורס מיינדפולנס דיגיטלי- לעשות שקט בראש